Presentaties van Professioneel Ontwaken

Joris en Ingrid reizen het land door voor lezingen, workshops en trainingen.

Lezingen

Ingrid deed iets wat ze nooit had mogen doen: ze begon een liefdesrelatie met een cliënt. Ze vertelt daarover. Niet zo zeer over die relatie maar wél over de factoren die een rol hebben gespeeld in het ontstaan ervan. Factoren waarvan ze zich destijds niet bewust was omdat ze ‘sliep’. Haar verhaal biedt inzichten en aanknopingspunten voor verandering n bewustwording in de individuele hulpverlener.

Bij Rino-Zuid werd deze lezing door psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog gewaardeerd met een 8,4.

Trainingen

Joris en Ingrid ontwikkelen en geven trainingen die bedoeld zijn om wakker te worden en te blijven. In 2019 wordt de 3 daagse training ‘Professioneel Ontwaken deel 1’ gegeven op:

  • 8 t/m 10 april
  • 3 t/m 5 oktober

Voor meer informatie email: ingrid@professioneelontwaken.nl

‘In company’ Trainingen

Wilt u in uw organsiatie workshops, lezingen of trainingen aanbieden om ‘bewustzijn’ te vergoten of te onderhouden, neem dan contact met ons op voor een traject op maat.

Coaching

Joris en Ingrid begeleiden hulpverleners die in een grensoverschrijdende situatie terecht zijn gekomen. Deze hulpverleners zijn in een volstrekt nieuwe en stressvolle situatie beland en hebben vaak geen idee wat ze moeten doen en wat hen te wachten staat. Niets fijner om dan, in vertrouwen, in gesprek te kunnen gaan met ervaringsdeskundigen; met mensen die weten waarover het gaat omdat ze zelf op die verschrikkelijke plek zijn geweest.

Boek en documentaire

Op dit moment werken Joris en Ingrid aan een boek en een documentaire. Zowel het boek als de documentaire gaan over bewustwording en de zorg; over de noodzaak van het ontwakingsproces, wat daarvoor nodig is en wat daarvan de gevolgen kunnen zijn voor de zorg.

Wie naar buiten kijkt, droomt.

Wie naar binnen kijkt, ontwaakt.

Carl Gustav Jung